Certificering

Wij zijn uitvoerig getest door experts

De kast kan niet omvallen

De wasmachine kast van Wasombouw is getest door het Duitse TÜV,  de belangrijkste internationale leverancier van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid in Europa. Onze kasten zijn door TÜV  o.a. getest op veiligheid, stabiliteit, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.  Wij kunnen met trots vermelden dat Wasombouw voor al deze testen geslaagd is en kunnen wij 100% garanderen dat onze kasten stevig en sterk zijn.

Kast absorbeert de trillingen

Door de stevige en zware constructie van onze kasten is de kast stevig genoeg om de trillingen te absorberen. Onze kasten zijn getest door middel van een wasmachine ( met en zonder was) die een programma op hoge toeren draaide. Uit de test zijn minimale trillingen waargenomen.

Elke kast heeft een draagvermogen van 300 kg

Op de plek waar de machine in komt te staan is er door TÜV een hoge druk uitgeoefend met een gewicht van 300 kilo. Uit de test is gebleken dat de kast geen enkele verbuigingen/vervormingen vertoonde.

Verlies geen garantie op je wasmachine

Je behoudt de garantie op de wasmachine en droger in combinatie met onze kasten. We hebben de juiste ruimte in de kast behouden waar de wasmachine/droger in geplaatst wordt, waardoor de garantie blijft.

Daarnaast hebben wij ook rekening gehouden met de warmte van de machines, aan de bovenkant van ieder kast bevindt zich een ventilatierooster, waardoor de warmte kwijt kan. Hierdoor blijf je ook de garantie behouden.

3 jaar garantie op jouw wasmachine kast

Buiten onze 3 jaar fabrieksgarantie bieden wij ook 3 jaar lekkage garantie. Bij lekkage bieden wij de klant een onderdeel garantie. Mocht een onderdeel beschadigd worden door lekkage, dan wordt dit kosteloos naar u verzonden. Na 3 jaar lekkage garantie bieden wij ten alle tijde service voor onderdelen. Dus u kunt na 3 jaar ook onderdelen bij ons bestellen tegen een kleine vergoeding.